VI SOM JOBBAR PÅ HEDDANS

HEDDANS HUNDCENTER

På Heddans Hundcenter koncentrerar vi oss på hundträning, yrkesutbildningar, vård och skötsel av hund samt kurser, både med oss och externa instruktörer som vi känner förtroende för. Vi hyr även ut vår uppvärmda träningshall som är utrustad med Jyta grass samt sviktpad och utrustning för de flesta hundsporter.
Läs mer om hallen här

Heddans Hundcenter ligger i Skinnskatteberg, Västmanland. Det är gångavstånd till byn där det finns en ICA och en Coop, korvkiosk, pizzeria, med mera. Det finns möjligheter till promenader med din hund i många olika miljöer och terränger. Vi har tillgång till bra spårmarker, både för person- och viltspår. Vi kan även ordna marker för apportering, vatten, fält med mera. Hör av dig om du vill veta mer!
info@heddanshundcenter.se

Vi har även två övernattningsrum (3 bäddar) som man kan hyra, så varför inte boka in en helg där ni kan träna lydnad, rallylydnad, agility, freestyle, specialsök eller någonting annat i vår hall och sedan övernatta. I anslutning till övernattningsrummen finns ett fullt utrustat kök. I köket finns även utrymme att softa på kvällen och hundar är välkomna överallt.
Läs mer om rummen här.

Inne på centret samt ute i foderboden har vi butik där vi säljer allt från hundmat, tugg, godis, leksaker, tillskott samt tillbehör mm.
Läs mer om butiken och foderboden här.

Är du nyfiken på vårat aktuella kursutbud - klicka här!