Massageterapeut

En massageterapeut utför friskvårdsmassage, undersökning av muskelstatus och behandlar olika muskulära besvär med massage och töjningar. En massageterapeut arbetar således på ett delvis likvärdigt sätt som en naprapat eller fysioterapeut/sjukgymnast när det gäller behandling av muskulära besvär.
En medicinsk massageterapeuts främsta verktyg är massage och muskeltöjningar inklusive triggerpunktsbehandling samt manuell mobiliseringsteknik för att behandla patienter som lider av smärta eller nedsatt rörlighet i rörelseapparaten. En medicinsk massageterapeut ger också råd om ergonomi, kost och träning.

Behandlingar
Friskvårdskontroll 600 kr
Vi tittar på din hunds rörelsemönster, ledmobilitet, känner igenom musklerna samt behandlar med massage. Jag kan även komplettera genom att behandla med Novafon, Thumper samt laser. 45-60 min.

Massage 500 kr
Vi går igenom hundens ledmobilitet, känner igenom musklerna samt behandlar med massage. Jag kan även komplettera genom att behandla med Novafon, Thumper samt laser. 35-45 min.

Laserbehandling
Om du har en ordination från veterinären eller om vi har hittat ett område som behöver behandlas med laser kan du boka tid för det hos Isabelle.

- 15 min 250 kr
- 30 min 350 kr
- 45 min 450 kr


Läs mer om redskapen här
Irradia laser
ThumperNovafon

Vem kan behandlas med massage?
Alla hundar

För att boka en behandling, trycker du på bokaknappen, du kommer kommer då att komma till våra bokningsscheman. Där väljer massage och kan då se tiderna som finns.
Betalning sker på plats med swish, kort eller kontant.
Välkommen