Foto: Lena Karlsson

Instruktör

Jag började min bana som instruktör inom hund 1997. Sedan dess har jag hållit många kurser och jag tycker fortfarande att det är lika roligt. Jag har kurser i allt från valp och vardagslydnad till tävlingslydnad, specialsök, fyskurser, personspår mm Jag kan inte säga att någonting är roligare än någonting annat, det handlar om hur villig ägaren är att lära sig och då spelar det ingen roll om det är en valpkurs eller en kurs i personspår. När jag kan bidra med att få samspelet och förståelsen mellan hund och ägare att bli större då tycker jag att jag har lyckats. För mig är det viktigt att vara aktiv i det jag lär ut så jag har kurser i det jag själv tränar. 

Att förstå hund och ägare och att kunna uttrycka mig på ett sätt så att ägaren kan ta till sig och omsätta det jag förmedlar är väldigt viktigt. Kan jag dessutom få ägare och hund att behandla varandra med respekt så har vi kommit en bra bit på väg. 
Jag älskar att leva med hund och att träna hundar är det roligaste jag vet och det vill jag dela med mig av, helt enkelt. 


Vill du se vårt aktuella kursutbud, tryck på knappen nedan.