Anna Pamuk "Fjällveterinären"

Veterinären Anna Pamuk driver sedan femton år ”Fjällveterinären” med nio anställda på sin veterinärklinik, butik och eget fik i Strömsund. Dessutom poddar hon, föreläser, skriver artiklar, krönikor och böcker.  

Anna har varit veterinär i mer än 25 år, vidareutbildad i smådjurs-medicin med titeln GPCertSAM. Anna har alltid vurmat för friskvård och helhetstänket kring hundhälsa. Hon lever genom sitt stora intresse ett hundliv även på fritiden, med fyra hundar, (två schillerstövare, en jaktgolden och en vorsteh) samt och inte minst, en lika jakthundsintresserad man.

Heddans Hundcenter och Fjällveterinären har sedan årsskiftet ett samarbete. Fjällveterinären erbjuder telefonrådgivning av Heddans Hundcenters hundpsykologer när det gäller beteendeproblem och annan hundträning. Anna Pamuk kommer några gånger per år till Heddans för att träffa patienter samt hålla föreläsningar och andra utbildningar. Ett samarbete vi är väldigt glada för!

 

Den 19/5 kommer Anna till Heddans för att ta emot hundar

Enklare veterinärundersökningar, vaccinationer och hälsofrågor. För specifika frågor om din hunds hälsa maila innan. Mail info@heddanshundcenter.se

Kampanj friskvårdkontroll: ord pris 700 kr, nu 500 kr.

Vaccination 500 kr (ej rabies)

Övriga behandlingar enligt gällande taxa.

Vill du boka tid maila info@heddanshundcenter.se. Skriv vad det gäller, din hunds namn, ras och ålder, ditt telefonnummer så återkommer vi med en tid till dig.


Föreläsning med Anna Pamuk-Hur påverkar stress hundhälsan 
Den 19/5 kl 17.00 på Heddans Hundcenter


  • Hur påverkar stressen hundhälsan?
  • Vad händer i hundens kropp när den är stressad?
  • Vilka organ är särskilt känsliga?
  • Hur ser jag som hundägare symtom på stress?
  • Hur kan jag förebygga och behandla stress?
Anna kommer under föreläsningen räta ut frågetecknen och ge dig som hundägare ytterligare redskap i din verktygslåda.

​Anna är en passionerad veterinär som brinner för det förebyggande arbetet inom hundens hälsa. Som hundägare är det viktigt att lära sig hur stress i det tidiga skedet ser ut, för att vi skall kunna hjälpa hunden innan det blir en varaktig stress och de problem som då medföljer, både kroppsligt och mentalt.

För att boka din plats på föreläsningen följ länken

https://heddanshundcenter.se/store/product/f%C3%B6rel%C3%A4sning-med-anna-pamuk-hur-p%C3%A5verkar-st...