Coachning med Lotta

Livscoachning 

Känner du att du behöver stressa mindre och vill ändra din livsstil.
Funderar du på om du vill byta jobb eller inte och hur du skall gå tillväga?
Vill du skapa mer tid för dig själv?

Har du en plan som inte kommer längre än till en plan, då kan coachning vara någonting för dig. börjar vårt samarbete med att tydliggöra ditt önskade mål.

 Att gå i coachning är en fokuserad satsning på din utveckling.

Som coach kan jag hjälpa dig att lägga upp en plan, ge dig tips och nya perspektiv. Jag kan hjälpa dig att synliggöra dina vanor och ge dig verktyg att skaffa nya vanor och rutiner. Coachning kan förklaras i några steg som ser olika ut för alla, men här är en mall som vi jobbar utifrån.

·       Vi formulerar ditt önskade mål

·       Vi skapar klarhet i och sorterar dina tankar

·       Vi benar ut vad som hittills hindrat dig och vi hittar nya vägar

·       Du får stöd då du annars brukar falla

·       Vi hittar en väg mot ditt önskade mål som passar dig och är genomförbar

·       Vi reflekterar och utvärderar under hela processen

·       Vi hittar motivationen som får dig att jobba vidare


Hundägarcoachning 

Att vara hundägare kan vara det bästa som finns. Det kan också vara svårt att hitta sin roll med alla förväntningar utifrån eller kanske från din egen familj eller dina vänner. Ni kanske har olika synsätt på hundägandet.

Den bilden du såg framför dig när du bestämde dig för att bli hundägare har inte stämt alls och du vet inte vad du kan göra.
Vad det gäller hund så kommer min specialistkompetens in som gör att jag kan reda ut begreppen för dig som många gånger är en djungel när det gäller hund. Med min kunskap kan vi titta på vad som är speciellt för den rasen du har, vilken ålder din hund befinner sig i och allt vad som kan följa med det.


Tävlingscoachning
Tävlingen närmar sig, du kan inte tänka på någonting annat, du har svårt att sova, du är okoncentrerad, träningen går sämre, du vill dra tillbaka din anmälan. När du väl kommer till tävlingsdagen så blir din prestation långt sämre än vad den borde vara. Tävlar du i en hundsport så börjar din hund göra saker som den normalt aldrig gör och de förbaskade resultaten som du vet att du skulle kunna få uteblir.

Vi kommer att jobba med förväntningar, dina egna och andras gällande dina prestationer. Varför tävlar du? för vem tävlar du? vad händer om du uppnår dina mål och vad händer om du inte når hela vägen fram? Vi jobbar med att bryta mönster och tankegångar och ersätta dom med nya som kommer att ge dig kraft och energi.

 

Vi formulerar ditt önskade mål

Vi formulerar mätbara mål

Vi formulerar delmål

Vi utarbetar stegringsplaner

Vi skapar klarhet i och sorterar dina tankar

Vi tittar på om dina förväntningar är realistiska

Vi benar ut vad som hittills hindrat dig och vi hittar nya vägar

Du får stöd då du annars brukar falla

Vi hittar en väg mot ditt önskade mål som passar dig och är genomförbar

Vi reflekterar och utvärderar under hela processen

Vi hittar motivationen som får dig att jobba vidare


Vill du läsa mer om Lotta följ länken här


Kostnad 700 kr/tim. För att nå ditt uppsatta mål tar det vanligtvis 3-8 gånger och varje träff är 60 minuter. Coachningen sker via personliga möten eller över dator. Tryck på bokaknappen och så bokar du in dig på någon av Lottas tider i bokningssystemet. Skriv i meddelandefunktionen vilken typ av coachning du önskar.